След като от Виваком и А1 обявиха, че вдигат цената на месечния

...
След като от Виваком и А1 обявиха, че вдигат цената на месечния
Коментари Харесай

Yettel вдига цените на месечните абонаменти

След като от  " Виваком " и А1 обявиха, че подвигат цената на месечния абонамент за част от главните и спомагателните услуги поради инфлацията и нарасналите си разноски от февруари, и от третия мобилен оператор Yettel оповестиха, че ще актуализират цената си поради инфлацията.

" В сходство с клаузите в договорите ни с клиентите планираме да индексираме цените на мобилни услуги, за дейно справяне с настоящите стопански провокации и обезпечаване на най-хубавото обслужване ", показват от Yettel, представени от в. " Сега ". 

Компанията обяснява, че средногодишната инфлация за 2023 година е била 9.5%. На същия показател се позоваха и от А1. И двата телекома още не са оповестили детайлите за корекцията на цените си. Засега единствено " Виваком " заяви на клиентите си детайлности за покачването. За разлика от съперниците си, които считат да приложат индикатора " средногодишна инфлация ", " Виваком " ще употребява различен показател - годишната инфлация през декември 2023 (спрямо декември 2022), която е по-ниска - 4.7 на 100. Трите огромни оператора индексират месечните си абонаменти за трета поредна година.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР